De unieke rompers van Bambibello

Bambibello is een uniek merk dat rompers ontwerpt voor iedereen die bewust de keuze wil maken voor duurzame babykleding. Onze rompers worden op een verantwoorde manier geproduceerd en gaan extra lang mee door een innovatief meegroei systeem. Met het ontwerpen, produceren en verkopen van deze romper willen wij een bijdrage leveren aan de verduurzaming van de kleding industrie. Ben jij een praktische moeder, een zorgzame vader of wil je graag een duurzaam cadeau geven aan kersverse ouders? Wij bieden een product met een zo klein mogelijke impact op het milieu.

Onze Duurzame missie

Wij zien duurzaamheid als een manier van leven en geloven dat je met een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk de wereld een stukje beter kunt maken. Onze rompers zijn dan ook op een eerlijke manier geproduceerd en gemaakt van natuurlijke biologische katoen. Met veel verspilling van kleding en torenhoge afvalbergen van goede kleding leveren wij op onze eigen manier een bijdrage aan de verduurzaming van de kledingindustrie. Onze meegroeirompers zijn dan ook een geweldig alternatief voor rompers die zijn voortgekomen uit massaproductie, met alle negatieve impact die daaruit voortvloeit.

De romper van de toekomst

Baby’s groeien snel. Soms kunnen ze een romper maar een aantal keren aan, en dan zijn ze alweer toe aan een grotere maat. Dat is natuurlijk zonde van je investering, maar ook niet zo goed voor  het milieu. Wil jij graag dat je kindje opgroeit in een groene wereld en ben je je er van bewust dat kleding een belangrijke vervuiler is? Dan zijn onze duurzame rompers een uitstekende keuze. Bambibello rompers worden gemaakt van organisch katoen. De productie ervan heeft een kleine impact op het milieu. Bovendien kun je onze meegroeirompers veel langer gebruiken. Met hun unieke drukkersysteem zijn ze namelijk zowel in de lengte als in de breedte verstelbaar.

Waar komt onze naam vandaan?

De naam Bambibello is geïnspireerd door de mooie Italiaanse taal. Bambi is een afkorting voor Bambino, wat in het Italiaans kind betekent. Daarnaast is Bambi natuurlijk ook een schattig hertje uit een prachtig verhaal dat menig kind aanspreekt. Dit lieve hertje zie je terug in ons logo. Bello is het Italiaanse woord voor mooi. Ook dat slaat op ons unieke merk. Want behalve duurzaam, comfortabel, tijdloos en kwalitatief sterk zijn onze rompers ook echt mooi om te zien. Geïnspireerd door de natuur en met een vrolijke dierenprint passen ze volledig bij onze missie. Bekijk snel de opties voor onze meegroeiromper op onze bestelpagina!

Bestelpagina